ИСЧЕЗНА ПОСТОЛ ЦВЕТКОВ ОД КОЧАНИ

јуни 18, 2022
1 минути

Исчезнат е Постол Цветков – 71 годишна возраст, висок 172cm. Последен пат е виден излегувајќи од домот на 16.06.2022 на улица “Никола Вапцаров” во 10:30 часот.

Ве замолувам за било каква информација. доколку некој го има видено.

Контакт: 071-326-193