ИЗМЕНА НА РОКОВИ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ И ЗА ЈАВНО НАДДАВАЊЕ ЗА ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ОД 37. ОБЈАВА

април 12, 2023
0 минути

Почитувани,

Во 37. објава за отуѓување на државно градежно земјиште (вест од Општина Кочани од 4 април 2023 г.) има измена на термините за пријавување и за јавно наддавање за парцелите за индивидуално домување.

Имено, рокот за пријавување за учество во електронското јавно наддавање за градежните парцели за индивидуално домување ќе биде до 26 април 2023 г., а јавното наддавање ќе се одржи на 28 април.

Со почит,

Општина Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ