ИЗВЕСТУВАЊЕ

декември 4, 2023
1 минути

На ново настанатиот дефект на водоводна линија на кружниот тек пред дуплиот мост во моментот се извршуваат градежни работи на затрупување и тампонирање на оштетениот дел од коловозот.

КЈП “Водовод” – Кочани упатува апел до граѓаните за внимателно возење и прилагодување на брзината на условите на патот, а особено околу кружниот тек каде ќе се одвиваат градежни активности за санација на асфалтниот слој кој беше оштетен поради дефектот!

КЈП „Водовод“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ