ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД „ЗЕЛЕНА КУЌА“

септември 29, 2022
0 минути

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани,

По објавената информација од Канал 8 за предлогот за нова цена на геотермалната вода од 75,61ден. м/3 ние како правен субјект не сме во можност за користење на истата.

Не постои никаква економска оправданост за користење на геотермалната вода како енергенс.

Со почит

Зелена Куќа ДООЕЛ