ИЗВЕСТУВАЊЕ – РЕКОНСТРУКТИВНИ АКТИВНОСТИ НА УЛИЦАТА ГОШО ВИКЕНТИЕВ

февруари 28, 2022
0 минути

Поради изведба на реконструктивни активности на улицата „Гошо Викентиев“ се известуваат граѓаните, од утре, 01.03.2022 г. да не ги паркираат возилата на потегот на улицата, се повикува на зголемено внимание и почитување на сообраќајната сигнализација.

Општина  Кочани