СЕ АСФАЛТИРА УЛИЦАТА „БРАЌА СТАВРЕВИ“

јуни 22, 2023
0 минути

Во тек е асфалтирањето на реконструираната улица „Браќа Ставреви“, со вкупната должина од 326 метри и ширина од 6 метри.

Проектот за реконструкција е целосно финансиран од Буџетот на Општина Кочани.

Изведувач на работите е фирмата „Стоименов“. 

Општина  Кпани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ