ЌЕБАПЧИЛНИЦА „АМИНТА“ ОД ДЕНЕС ВО КОЧАНИ

декември 22, 2021
1 минути

Денес и официјално во Кочани беше отворена ќебапчилница „Аминта“.

Локацијата и е платото во Градскиот Трговски Центар, веднаш позади претставништвото на „Атом“.

Познатиот угостител на кочанчани им нуди вкусни јадења на скара: свински ребра на скара, свински пафлак на скара, свински ребра печени во фурна, печење во фурна, пилешки стек, пилешки копани, пилешки прсти, буткици, домашен колбас, ќебапи, најразлични сендвичи и пирошки.

Работното време е од 08:00 до 24:00 часот а порачки можат да се вршат на телефонскиот број 075-423-802.

Повелете, во ќебапчилница „Аминта“ ве очекуваат.

 

С. Ивановски