КОЧАНИ ДОМАЌИН НА РЕПРЕЗЕНТАЦИЈАТА НА МАКЕДОНИЈА ВО БОРЕЊЕ

Во Спорт
март 21, 2022
0 минути

Од денес па се до заминувањето на Европското Првенство Кочани ќе биде домаќин на Репрезентацијата на Македонија во борење.

Владимир Егоров (57), Бесир Алили (61), Фати Весејли (70), Дејан Митров (79) и Могамедгаџи Нуров (97) заедно со селекторот Бобан Данов во „градот на оризот“ ќе го поминат последниот филтер пред почетокот на Европското Првенство кое од 28 до 30 март ќе се одржи во Будимпешта (Унгарија).

Тренинзите ќе се одработуваат во салата на БК „Спартак“ а со репрезентативците на Македонија ќе тренираат и некои од борачите на најтрофејниот клуб на Кочани кои воедно ќе им спарингуваат.

С. Ивановски