КОЧАНИ САКА ЧИСТ ВОЗДУХ! ПРИДРУЖИ СЕ И ТИ!

февруари 20, 2022
0 минути

Под мотото „Кочани сака чист воздух! Придружи се и ти!“  закажан масовен протест против загадувањето од „Пејпар мил“