УТРИНСКА АКЦИЈА НА ДОБРОВОЛНОТО ПРОТИВПОЖАРНО ДРУШТВО ОД КОЧАНИ

мај 21, 2023
1 минути

По иницијатива на Општина Кочани денес во претпладневните часови членови на Доброволното Противпожарно Друштво од Кочани имаа утринска акција, го исчистија просторот (плочникот) во Градскиот Трговски Центар во Кочани.

Освен во трговскиот центар нивни екипи го исчистија и Детското игралиште во „Паркот на Револуцијата“.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ