КРАТКОТРАЕН ДОЖД, НО И ГРАД ВО КОЧАНИ

јули 23, 2023
0 минути

Метеоролошките предвидувања се остварија. Иако во главно целиот ден немаше ниту еден облак, денес попладне околу 17:30 часот Кочани го зафати силен дожд, а во централното градско подрачје имаше и град со големина како лешник.

Ако е според народната дека „градот е до меѓа“ добро е ако го градот имаше само во централното градско подрачје но не и на периферијата каде се бавчите и нивите на луѓето.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ