КОНЕЧНО ВИСТИНСКИ OUTLET ВО КОЧАНИ

Во Мода
февруари 2, 2022
1 минути

Колку пати сте добиле желба за патување, само и единствено да одите на шопинг и да купувате по привилегирани цени? Ковид пандемијата покрај патувањата, ни ги ограничи и можностите за

квалитетно пазарување по одлични и ниски цени! Но сега, немора да патувате за да купите нешто со ВИСТИНСКИ ПОПУСТ и РЕАЛНО НИСКИ ЦЕНИ. Кога зборот Outlet навистина значи најдобар шопинг со ПОПУСТИ до -70%. Да попуст до цели -70% на се! И тоа на локација во нашиот град!

Кочани, влегува во редот на градовите со најатрактивниот Сара Фешн Outlet, кој се р-еотвора денес, 02.02 на старата добро позната локација Трговски, ул. Маршал Тито бр. 5.

Сара Фешн Outlet во ново руво, со уште поголеми попусти.

По големото грандиозно ре-отворање на првиот Outlet на Бит Пазар во Скопје, каде се чекаше во редици да се дојде до омиленото парче на попуст, сега ве каниме и во наше Кочани да бидете дел од големата шопинг манија.

Вратите на Оутлет-ot се отвораат денес, 02.02, среда и ако се суди по фотографиите од првото отворање можеме уште сега да предвидиме одлично шопинг искуство со промотивен попуст до неверојатни -70% попуст. Време е за вистински Outlet и кај нас! Се гледаме во SF Outlet во Кочани!