ГФК “ОСОГОВО“ СЕ ПОДНОВИ СО 20 КОМПЛЕТИ,, ДОНАЦИЈА ОД ЗГ „НИКОЛА МАНТОВ“

Во Спорт
февруари 2, 2022
0 минути

Дваесет комплети (дресови, шорцеви и штуцни) од кои 1 за голманите и 19 за останатите играчи доби денес ГФК „Осогово“ од Кочани.

Опремата е донација од ЗГ „Никола Мантов“ од Кочани а истата на тренерот на клубот Александар Андов му ја предаде Горан Милосов.

Потег за поздравување.

С. Ивановски