ЛАЗАР ЗАХАРИЕВ ПОБЕДНИК ВО КАТЕГОРИЈАТА ВЕТЕРАНИ НА МЕЃУНАРОДНИОТ ШАМПИОНАТ ВО ТИВАТ (ЦРНА ГОРА)

Во Спорт
април 30, 2023
1 минути

Лазар Захариев со подигнати 202,5 килограми го освои првото место на „Меѓународниот шампионат“ во поверлифтинг и бенч прес што се одржа во Тиват (Црна Гора).

На шампионатот учествуваа претставници од 10 држави а Лазар Захариев титулата „Шампион“ ја освои во групата на ветерани.

Честитки за новиот триумф на Захариев кој и овој пат го подели со сопругата и синот како негови најголеми навивачи.

 

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ