ПРВО МЕСТО ЗА ЛАЗАР ЗАХАРИЕВ НА ОТВОРЕНОТО ПРВЕНСТВО НА СРБИЈА

Во Спорт
април 17, 2022
1 минути

Златниот медал се најде на градите на нашиот сограѓанин Лазар Захариев кој денес на Отвореното првенство на Република Србија во bench pres што се одржа во Књажевац го освои првото место.

Захариев првото место го освои во категоријата М1 до 120 килограми откако подигна 195.килограми.

Честитки за Лазар Захариев

С. Ивановски