М-Р ДУШАНКА ГОРГИЕВА ТРПЕВСКИ ИМЕНУВАНА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛКА НА ФОРУМ НА ЖЕНИ ПРИ ОО НА СДСМ КОЧАНИ

јуни 15, 2022
1 минути

Претседателката на Форум на жени на СДСМ Јована Тренчевска вечерва им ги врачи Одлуките на осумнаесет нивни членови кои се именувани за Претседателки на Форум на жени во општинските организации на СДСМ.

Честа во Кочани во наредниот период да биде на челото на Форумот на жени на ОО  СДСМ Кочани и припадна на м-р Душанка Горгиева Трпевски – Специјалист по детска и превентивна стоматологија.

Инаку вечерва  Форумот на жени на СДСМ ги врачи одлуките од  т.н. прв бран, останатите ќе бидат доделени во мошне краток период.

С. Ивановски