СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА УЛИЦАТА „ТОДОСИЈА ПАУНОВ“

јуни 16, 2022
0 минути

Вечерва околу 19:45 часот на улицата „Тодосија Паунов“ се случи сообраќајна несреќа.

Во сообраќајката учествувале две возила ПМВ „БМВ“ со скопски регистарски таблички и „Сузики Свифт“ со кочански регистарски таблички.

Сообраќајката поминала со материјална штета.

С. Ивановски