МУЗИЧКИ КОНЦЕРТ „КОНЦЕРТ ЗА НАШИТЕ МАЈКИ“

март 5, 2024
0 минути

По повод 8. Март Меѓународниот ден на жената, во Четврток (07. Март) во салата на „Мултикултурниот центар“ во Кочани ООМУ „Ристо Јуруков“ – Кочани организира музички концерт насловен како „Концерт за нашите мајки“

Концертот е закажан за во 18:00 часот а од музичкото училиште ги покануваат заинтересираните на заедничка дружба.

С.  Ивановски

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ