НАСТАНИ ОД ВЕЛИГДЕНСКИОТ ХЕПЕНИНГ ЗА 16 АПРИК 2023 (НЕДЕЛА)

април 13, 2023
0 минути

В недела, на 16 април, во рамките на Велигденскиот хепенинг, од 11 ч. ќе се одржат Ротари детски игри;  во 12 ч. е „Светот на Биби“; од 16 ч. е настапот на македонски музичари меѓу кои и Тамара Грујевска, Мартинијан Кириловски, Мите Стоилов,  Мелани Тарчуловска, Стефан Манасијевиќ, Ана Петановска и Џенгис Мемедовски, а од 20 ч. е настапот на Елена Ристеска.

Општина Кочани