ЗА НЕКОИ МОЖЕБИ НЕ ИЗГЛЕДА ДОБРО, АМА ЗА НЕКОИ ДА

декември 20, 2022
1 минути

Штотуку добивме неколку фотографии од „Паркот на Револуцијата“ во Кочани од наш сограѓанин кој во потпис на фотографиите вели:

„Можеби за некoгo нашиот парк сега пред новогодишната ноќ не изгледа добро, но за нас останатите што сме во Кочани и што ќе останеме овде за новогодишната ноќ ни е убав. Еве вечерва на радост на нашите дечиња прошетавме и се фотографиравме и ви ги испраќаме фотографиите за да на оние прошетаните и иселените им ја доловиме атмосферата.  Нека тие си уживаат во нивните украсени градови, а ние ќе си уживаме овде, каков и да е паркот за нас е убаво украсен“.

Благодарност до нашиот сограѓанин за фотографиите.

С. Ивановски