НОВО ВО КОЧАНИ – „НЕУВИТА – НУГА БЕСТ“ НЕУВИТА, НОВ НАЧИН НА ЖИВОТ

март 18, 2022
1 минути

Деновиве во Кочани на улицата „Роза Петрова“ број 107 се отвори  нов салон, салон каде што секој посетител може да си го подобри својот начин на живот.

Салонот „НЕУВИТА – НУГА БЕСТ“  Неувита, е решението за нов начин на живот.

Со што се располага „Неувита – Нуга Бест“?, па со најсовремени нешта кои значително ќе воспостават баланс на вашиот организам.

масажа, акупресура, негативни јони, третирање со топлина, киропрактика и долги инфрацрвени зраци е она што ќе го подобри вашиот живот, она што ќе воспостави баланс на вашиот организам.

Терапевтскиот кревет, Тоурманските топлински душеци, Тоурманскиот појас, Мултифункционалниот елек, Тоурманскиот проектор, Вратно ’рбетната перница, чудото од појас, како и Торманската паста, сапун, накит, часовници, маска, лента, се дел од производите кои ќе допринесат подобро да се чувствувате.

Затоа не чекајте, посетете  „Неувита – Нуга Бест“ или закажете го Вашиот термин на телефонскиот број 075-281-551.

Ваше е да се јавите, а се другото што треба да го сториме за да имате нов начин на живот е наша брига.

ВЕ  ОЧЕКУВАМЕ