НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“

декември 26, 2023
0 минути

Следните три дена (Вторник, Среда и Четврток) кочанчани ќе ја имаат можноста за ново предновогодишно музичко уживање со учениците и вработените од ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани

На ред се трите новогодишни концерти: Вторник и Среда од 12:00 часот а четврток од 17:00 часот.

Место на настанот е „Паркот на Револуцијата“.

Па време е за забава

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ