НОВОГОДИШНА ЗАБАВА, ПРЕТСТАВА ЗА ДЕЦА „КАДЕ Е ДЕДО МРАЗ?“

декември 26, 2023
1 минути

Пред многубројната публика во Градскиот парк, вработените во објектот „Цветови“ од Детската градинка „Павлина Велјанова“ од Кочани, вчера ја прикажаа претставата за деца „Каде е Дедо Мраз?“.

Најмладата публика се радуваше на ликовите од преставата и заедно со нив пееше популарни новогодишни и божиќни песни.

До 14 јануари, Градскиот парк во Кочани е место каде што се одржува Божиќниот базар и секојдневно се случуваат културно-забавни содржини.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ