НУЦК „БЕЛИ МУГРИ“ – КОЧАНИ, ПРОГРАМА ЗА МЕСЕЦ СЕПТЕМВРИ 2023

август 30, 2023
1 минути

Национална установа- Центар за култура “Бели мугри”- Кочани со задоволство ви ја најавува програмата за месец Септември 2023 година

*01.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

*02.09.2023 година- 20 часот- Кино проекција на филмот НАЈСРЕЌНИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ

*05.09.2023 година (12.30 часот) – Изложба на дела од Меѓународната ликовна колонија ДРЕН 2020

*14.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО

*15.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО

*16.09.2023 година (20 часот)- Кино проекција на филмот НЕШТО СЛАТКО

*21.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА

*22.09.2023 година- Кино проекција на детскиот филм МАКС И БЕСНАТА ДРУЖИНА

*26.09.2023 година- Работилница за квилинг техника (Проектот е дел од годишната програма на НУЦК “Бели мугри”- Кочани)

*29.09.2023 година- Изложба: Архитектонска биографија за Александар Гицов

НУ Центар за култура “Бели мугри”- Кочани го задржува правото за измена и дополна на програмата.

За секој од настаните ќе има дополнителна објава на нашите Фејбук и Инстрам страници со сите детали.

Повелете, Ве очекуваме!

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ