ОБНОВУВАЊЕ НА ЗЕЛЕНИЛОТО НА ДУПЛИОТ МОСТ

ноември 23, 2023
1 минути

Вработените во Сектор градско зеленило денеска со зимзелени садници го обновија зеленилото на разделниот простор помеѓу сообраќајните ленти на дуплиот мост на улица „Стево Теодосиев”.

КЈП “Водовод” – Кочани упатува апел до граѓаните за одговорно користење на урбаната опрема!

КЈП „Водовод“ – Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ