ОДРЖАНА ТРЕТАТА СЕДНИЦА НА ЛОКАЛНОТО СОБРАНИЕ НА МЛАДИ НА ОПШТИНА КОЧАНИ

ноември 29, 2021
0 минути

Локалното собрание на млади на Општина Кочани, денеска во салата за состаноци на Општина Кочани ја одржа третата седница.

Поради тоа што на претходниот јавен повик кој беше распишан на 01.07.2021 година и траеше 15 дена од денот на распишување немаше доставено доволен број пријави, т.е. доволен број номинирани кандидати за членови на младинскиот совет, Собранието на оваа седница донесе одлука за повторно распишување на јавниот повик.

Јавниот повик за пријавување ќе биде распишан во понеделник на 29.11.2021 година и ќе трае 15 дена од денот на објавувањето. Сите потребни дополнителни информации и електронски пријави ќе бидат објавени на самиот јавен повик.

Општина Кочани