КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ 2 (ДВЕ) СТИПЕНДИИ НА СПОРТИСТИ – СПОРТСКА НАДЕЖ НА ОПШТИНА КОЧАНИ

март 18, 2023
1 минути

Општина Кочани доделува 2 (две) стипендии на спортисти – спортска надеж на Општина Кочани за остварени спортски резултати и достигнувања во 2022-та година.

 

Стипендијата-спортска надеж на општина Кочани се доделува на една спортистка и еден спортист.

 

Износот на стипендијата изнесува 3.000,00 денари месечно. Стипендијата се доделува за време од 10 (десет) месеци, во текот на 2023 година.

 

Сите останати информации за конкурсот, како и Пријавата по објавениот конкурс се на следниот линкkocani.gov.mk

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ