ООМУ „РИСТО ЈУРУКОВ“ ЌЕ ВРШИ УПИСИ ЗА УЧЕБНАТА 2022/2023

мај 12, 2022
1 минути

Од Понеделник (16.05.2022 година) па се до 08.Јуни 2022 година ООМУ „Ристо Јуруков“ од Кочани ќе врши уписи на ученици за претстојната 2022/2023 година, за:

Прво одделение – Пијано и Виолина – деветгодишно образование;

Четврто одделение – Хармоника, Флејта, Гитара, Традициски – шестгодишно образование.

Контакт:

ristojurukov@gmail.com   070-346-141  и  033-273-207