ОРГАНИЗИРАЊЕ „ЛЕТЕН КАМП ЗА ТИНЕЈЏЕРИ 2024“

февруари 26, 2024
1 минути

Тимот на ,,мој супер камп” организира лето за тинејџери во Forest Beach Natural Holiday Resort ( Приморско во Р. Бугарија)

Дата: 08-14 Јули 2024

Цена: 19.600 денари

Услуга – ALL INCLUSIVE

На кампот учествуваат повеќе од 2000 тинејџери од цела Европа Контакт: проф. Димитар Дамески 075 471 521

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ