ОТКАКО ВОЗИЛОТО УДРИЛО ВО МАЛОТЕН ПЕШАК И ГО ПОВРЕДИЛ, ВОЗАЧОТ ИЗБЕГАЛ ОД МЕСТОТО НА НЕСРЕЌАТА

декември 3, 2021
0 минути