ПАК ПРОРАБОТИ „ВУЛКАНОТ“ НАД СЕЛОТО БЕЛИ?

март 25, 2022
1 минути

Само што добивме информација дека по се изгледа Големата депонија повторно гори.

Густ црн чад се гледа како високо се крева во воздухот.

Ново загадување на воздухот е на повидок.

Само што добивме информација дека депонијата не гори, туку запалени се зимзелените дрвца (борови) кои се во непосредна близина на депонијата, што и да е неќе да е на добро.

Можеби фотографијата не е најдобра но клипот зборува се

С. Ивановски