ПАПАЗОВ: ПОЗИТИВЕН СУМ НА КОВИД-19, ОЧЕКУВАМ БРЗА НОРМАЛИЗАЦИЈА И УСПЕШНО НАДМИНУВАЊЕ НА ОВАА НЕПРИЈАТНА СОСТОЈБА

ноември 10, 2021
1 минути

Она што уште во вчерашниот ден се знаеше денес го потврди и самиот Љупчо Папазов градоначалникот на Општина Кочани.

Тој на својот ФБ профил објави:

„По неодамна добиениот резултат од ЦЈЗ-Кочани за денешното мое тестирање на Ковид-19, ја споделувам официјалната информација дека истиот е позитивен.

Здравствена состојба ми е стабилна, без значителни симптоми.

Очекувам брза нормализација и успешно надминување на оваа непријатна состојба.

Следниве неколку денови ќе ги поминам во домашна изолација и во меѓувреме своите работни обврски во голема мера ќе ги извршувам онлјан преку редовна комуникација и координација со стручните служби од општинската администрација.

Реализацијата на предвидените проекти ќе се одвива непречено според утврден распоред на задачи.

Останете безбедни и постојано претпазливи при сè уште активната борба против невидливиот непријател.“