ПИНГПОНГАРИТЕ НА „КОЧАНИ“ ПОРАЗЕНИ ВО ВОРОТО И ТРЕТОТО КОЛО

Во Спорт
октомври 16, 2022
1 минути

Се одиграа натпреварите од второто и третото коло во Супер Пингпонгарската Лига на Македонија.

Кочанчани во двата натпревари претрпеа идентичен пораз 1:4. Најпрвин со 1:4 беа поразени од екипата на „Берово“ (второ коло) а со ист резултат во третото коло беа поразени од екипата на „Младост’96“.

Комплетни резултати од денешните натпревари:

Второ коло:

Берово- Кочани.  4:1

Рисови- Работнички  3:4

Шампиони ФА – Кр.Паланка 2007  4:2

Младост- Кр.Паланка  4:1

Младост96 -Телеком Нец 2  1:4

Трето коло:

Кочани Младост96  1:4.

Телеком Нец 2 -Младост.  4:3

Кр. Паланка-Шампиони ФА  0:4

Кр.Паланка 2007-Рисови.  4:1

Работнички-Берово.  2:4

С.  Ивановски