ПИНГПОНГАРИТЕ СО ПОЛОВИЧЕН УСПЕХ ГО ЗАВРШИЈА ВИКЕНДОТ

Во Спорт
април 4, 2022
0 минути

Се одиграа натпреварите од н11 и 12 коло во Прва пингпонгарска лига за мажи.

Пингпонгарите на „Кочани“ имаа половичен успех, по една победа и пораз.

Најпрвин во 11 коло кочанските пингопнгари го совладаа „Кратово“ со 4:3, за да веќе во наредното коло загубат од „Крива Паланка“ со 2:4.

Комплетни резултати од 11 коло:

Кратово – Кочани 3 : 4

Берово – Крушево 4 : 1

Крива Паланка – Телеком Нец 4 : 1

Комплетни резултати од 12 коло:

Кочани – Крива Паланка 2 : 4

Борец Тим – Берово 2 : 4

Крушево – Кратово 4 : 0

С.  Ивановски