ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 02.12.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

декември 1, 2022
0 минути

За Петок (02.12.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 13:00 часот: улица „Унгарска“ во Индустриска зона (објекти околу фирма Метфил).