Ознака: евн

ЕВН – СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО БЛОК „А“ ВО ГТЦ

ЕВН – СООПШТЕНИЕ ЗА ПРЕКИН НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО БЛОК „А“ ВО ГТЦ

Од ЕВН информираат дека на ден 12.06.2024 година од 06:00 – 18:00 часот во Градскиот Трговски Центар во Кочани без напојување со електрична енергија ќе остане Блок „А“ и други објекти во негова околина. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 18.03.2024 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 18.03.2024 ГОДИНА (ПОНЕДЕЛНИК)

За Понеделник (18.03.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:30 – 14:30 часот:  ќе имаат улиците: „Роза Петрова“, Аптека на ул. „Роза Петрова“, Тера Маркет на ул “Роза Петрова“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 14.02.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 14.02.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (14.02.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 10:30 – 12:30 часот: Фирми во кругот на „Атом Стопански двор“, на улица „Теодосија Паунов“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ЌЕ ПОЧНЕ ЛИ ОТСТРАНУВАЊЕТО НА НЕПОТРЕБНИТЕ КАБЛИ

ЌЕ ПОЧНЕ ЛИ ОТСТРАНУВАЊЕТО НА НЕПОТРЕБНИТЕ КАБЛИ

Ако не на секој столб, ама на повеќето во градот и околината т.н. „кабел гнезда“ даваат една многу грда слика на градот. Повеќето од тие кабли се вон употреба подолг период а самото нивно оставање и понатака на столбовите е причина да се создаваат голем број на „кабел гнезда“ кои според некои експерти загрозуваат повеќе…

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 17.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 17.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (17.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 10:00 – 14:00 часот:  ќе имаат улиците: „Стевка Тасева“, „Скоевска“, „Сремска“, „Февруарски поход“, „Педесетта Македонска дивизија“, „Ѓорче Петров“, „Роза Петрова“, „Павлина Вељанова“, „Орце Николов“, „Бел камен“, „1-ви Мај“, „Скопска“, „3-та Македонска бригада“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ …

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 11.01.2024 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 11.01.2024 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

За Четврток (11.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:50 – 13:30 часот:  Фирми во круг на „Атом“, стопански двор на улица „Теодосија Паунов“, 09:30 – 13:30 часот: Февруарски поход, Педесетта македонска дивизија, 23-та Македонска бригада, Сремска, 1-ви Мај, Роза Петрова, 3-та Македонска бригада, . КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА …

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 10.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 10.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

За Среда (10.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:30 – 13:00 часот:  Населба „Трајаново трло“ и делот околу новата црква, 10:00 – 12:30 часот: Фабрика за вода на Полатски пат, Препумпна станица за вода на КЈП „Водовод“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ  

ПАДНА ДРВЕН СТОЛБ НА ЕВН, ЗА СРЕЌА НЕ ПРЕДИЗВИКА СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ

ПАДНА ДРВЕН СТОЛБ НА ЕВН, ЗА СРЕЌА НЕ ПРЕДИЗВИКА СЕРИОЗНИ ПОСЛЕДИЦИ

„Поради немарноста од страна на ЕВН на која со години и е пријавуван проблемот еве на двете фотографии погледнете што се случи утринава“ стои во краткиот прилог на наш сограѓанин поткрепен со две фотографии. Утринава на улицата „Иван Иванов – Балаш“ во непосредна близина на зградите во населбата „Недопирливи“ падна дотраен дрвен столб кој освен…

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 30.11.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 30.11.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

За Четврток (30.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 13:00 часот:  Објект на фирма „Жанет Експорт“ на улица „Украинска“ и соседните објекти и објект на фирма „Дан Сан“ на улица „Унгарска“. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 1711.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 1711.2023 ГОДИНА (ПЕТОК)

За Петок (17.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од: 09:00 – 13:00 часот:  Фирма ИТЦ Трејд и фирма Модиста на улица „Индустриска“ кај железничка станица. КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ