ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 08.11.2023 ГОДИНА (СРЕДА)

ноември 7, 2023
0 минути

За Среда (08.11.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 15:00 часот: улиците „Роза Петрова“  и „Раде Кончар“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ