ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 10.01.2024 ГОДИНА (СРЕДА)

јануари 9, 2024
1 минути

За Среда (10.01.2024 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:30 – 13:00 часот:  Населба „Трајаново трло“ и делот околу новата црква,

10:00 – 12:30 часот: Фабрика за вода на Полатски пат, Препумпна станица за вода на КЈП „Водовод“.

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ