ПЛАНИРАНИ ПРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 16.09.2022 ГОДИНА (ПЕТОК)

септември 15, 2022
1 минути

За Петок (16.09.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

08:30 – 12:30 часот ќе имаат: улиците: „Д-р Николиќ“ (дел од улицата кај објект на Црвен крст), и „Илинденска“.