НУЦК „БЕЛИ МУГРИ“ – ВО ПЕТОК, ИЗЛОЖБА „ОВАЛЕН ИМАЖ“

септември 15, 2022
1 минути

Во Петок во Салон – Фоаје 2 во Националната установа – Центар за култура “Бели мугри” – Кочани  со почеток во 18:00 часот ќе биде постабена самостојна изложба на Хајруш Фазлиу насловена „ОВАЛЕН  ИМАЖ”.
Проектот е дел од годишната програма на установата и е под целосно покровителство на Министерството за култура н РСМ
НУ ЦК „Бели Мугри“