ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 23.02.2023 ГОДИНА (ЧЕТВРТОК)

февруари 22, 2023
0 минути

За Четврток (23.02.2023 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 14:30 часот: улицата „Ѓорче Петров“, делот кај раскрсницата со улицата „Роза Петрова“.