ИЗВЕСТУВАЊЕ

март 20, 2022
1 минути

Денес на стадионот „Никола Мантов“ во Кочани за време на натпреварот „Осогово“ – „Пехчево“ изгубен е портофел во кој освен пари сопственикот имал и документи (лична карта, трансакциска сметка и книшка).

Сопственикот на портофелот го замолува оној кој го има пронајдено да му се јави најповеќе поради документите.

Контакт телефон:  077-700-758