ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 26.10.2021 ГОДИНА (ВТОРНИК)

октомври 25, 2021
1 минути

За Вторник (26.10.2021 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од 15:00 – 17:00 часот ќе имаат улиците: „Штипски пат“, „Крижевска“, „Унгарска“, м.в. „Кочанско поле“, село Тркање (дел), Оранжерии во село Долни Подлог, фабрика „Амфенол ДООЕЛ“, бензинска станица „Еко Оил“, Фирма ИНТ Трејд, „Алекс – 3 ДООЕЛ“, Печатница „Европа ’92“, конфекција „Прима“, компанија „Герлофс“.

Кочани, Оперативци