ПЛАНИРАНИ ПРРЕКИНИ СО ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА 28.09.2022 ГОДИНА (СРЕДА)

септември 27, 2022
0 минути

За Среда (28.09.2022 година) во Општина Кочани прекини во снабдувањето со електрична енергија  во периодот од:

09:00 – 13:00 часот ќе имаат: улицата  „Искра“ во населбата „Усова чешма“..