ПОСЛЕДНА ШАНСА ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ СО 10% ПОПУСТ НА КУРСОТ ЗА ПРОГРАМИРАЊЕ ВО VENIKOM SOFTWARE

септември 30, 2022
1 минути

Поради огромниот интерес за програмирање, Venikom Software реши да го отвори првиот интензивен курс за програмирање во Кочани. Курсот претставува четири месечна обука за Frontend програмирање користејќи ги HTML, CSS, Javascript и Git.

Целта на овој курс е да ги запознае оние кои што сакаат да се впуштат во водите на програмирањето и да ги запознае основите и насоките во Frontend програмирањето.

Бројот на студенти со физичко присуство е ограничен на 20. Курсот ќе има можност да се слуша онлајн или во училница. Предавањата започнуваат од 01. Ноември. Сите заинтересирани што имаат желба да го посетуваат курсот можат своето пријавување да го направат до 01 Октомври и да добијат 10% попуст.

Пријавете со до 1 октомври и добијте 10% попуст.

Ве потсетуваме дека денес е последниот рок за да го добиете потребниот попуст.

Сите информации можете да ги добиете на:

http://learning.venikom.com