ПРЕНАСОЧУВАЊЕ НА СООБРАЌАЈОТ

ноември 12, 2021
0 минути

Поради изведување градежни работи на експресниот пат Штип – Кочани, од 12 до 14 ноември 2021 г., сообраќајот на делницата од магистралниот пат А3, од Компостарата до Подлошката крстосница, ќе биде со пренасочен режим.

Се повикуваат сите учесници во сообраќајот на зголемено внимание и на почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим.

Општина Кочани