ПРЕС НА ЉУПЧО ПАПАЗОВ КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ПРЕДЛОЖЕН ОД ВМРО ДПМНЕ И КОАЛИЦИЈАТА

октомври 22, 2021
0 минути

Почитувани,

Пониква е гордоста на Кочани, на истата ќе изградиме целосна инфраструктура За водоснабдување и одведување на отпадните води.

Ќе подготвиме урбанистичка документација за изградба на нови хотелски комплекси.

Опремата која ја оставивме а сега е во очајна состојба ќе ја подигнеме и ќе ја ставиме во функција на посетителите на Пониква.

Ќе изградиме нов ски лифт и нова ски патека.

Ќе ги асфалтираме сите пристапни патишта до викенд куќите.

Љупчо Папазов кандидат за

Градоначалник од ВМРО ДПМНЕ и Коалицијата