ПРЕТСТАВНИЦИ ОД ОБСЕ ВО ПОСЕТА НА КОЧАНИ

февруари 14, 2023
0 минути

Денеска, градоначалникот Љупчо Папазов во општинската сала оствари средба со претставници од ОБСЕ – Ебен Фридман, раководител на отсек за набљудување и Нестани Капанадзе, офицер за набљудување.

На остварената средба беа разговарани различни теми, меѓу кои клучните состојби и предизвици со кои се соочува општината, правците во кои ќе се движи општината во периодот кој следува, како и функционирањето на Советот, образованието и комуналните дејности.

Претставниците од ОБСЕ на денешната посета истакнаа дека добро ги познаваат состојбите во нашата општина и дека интензивно ја следат работата на Советот на Општина Кочани.

Општина  Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ