ОПШТИНА КОЧАНИ – АПЕЛ ЗА ПОМОШ НА НАСТРАДАНИТЕ ОД ЗЕМЈОТРЕСОТ ВО ТУРЦИЈА И СИРИЈА

февруари 14, 2023
1 минути

Општина Кочани во соработка со ОО Црвен Крст Кочани упатува апел до сите фирми и поединци од Општина Кочани дека може да донираат средства за настраданите од земјотресот во Република Турција и Сиријска Арапска Република.

Освен финансиски средства може да се донираат и материјални добра кои се наведени во апелот.

Сите детални информации се наоѓаат во прикачениот aпел:

 

Општина Кочани

КОМЕНТАРИТЕ  СО  НАВРЕДЛИВА  СОДРЖИНА  И  ВУЛГАРНОСТИ  ЌЕ  БИДАТ  ИЗБРИШАНИ