ПРИЈАВА ЗА НАПАДИ НА ДВЕ ЛИЦА НА РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ

септември 6, 2022
0 минути

На 05.09.2022 во 10.00 часот во Полициската станица Кочани, Д.К.(54) пријавил дека на 04.09.2022 околу 18.00 часот во с.Полаки бил физички нападнат од Д.К.(36), двајцата од Кочани. По комплетирање на случајот против Д.К.(36) ќе биде поднесен соодветен поднесок.

На 05.09.2022 во 16.20 часот во Полициската станица Кочани, Д.А.(58) пријавила дека околу 10.00 часот во дворот од семејната куќа била физички нападната од В.А.(57), двете од Кочани. По комплетирање на случајот против В.А. ќе биде поднесен соодветен поднесок.

ИЗВОР: Дневни билтени од СВР